Външни публикации

Efbet очаква нова победа на Реал Мадрид в Ла Лига

В сряда вечер от 23:00 часа Реал Мадрид излиза за поредния си мач от испанското първенство „Примера Дивисион“ като съперник на „белия балет“ е отборът на Майорка. „Кралският клуб“ е големият фаворит в срещата като родният букмейкър Ефбет дава 1.16 коефициент за успех на тима на Зинедин Зидан. От Efbet очакват пореден успех за Реал Мадрид след подновяването на испанското първенство, след като до момента „лос бланкос“ записаха 3 победи в 3 срещи като по този начин се изкачиха на върха в „Ла Лига“ с равен брой точки с лидера Барселона.

В миналия кръг Реал Мадрид записа труден успех при визитата си в Сан Себастиян на Реал Сосиедад. Двубоят породи доста дискусии, но все пак Реал Мадрид заслужено спечели трите точки. В последното си домакинство воденият от Зинедин Зидан отбор разби Валенсия с 3:0. Тогава „белият балет“ също бе фаворит в Efbet да спечели срещата, но не толкова колкото срещу Майорка в предстоящия 31-ви кръг на „Ла Лига“. Реал Мадрид не може да си позволи грешна стъпка срещу отбор от дъното на класирането и най-логичното нещо е да запише четвърта поредна победа след възобновяването на първенството.

Съставът на Майорка има 26 точки в своя актив и заема 18-ото място в таблицата. Гостите са на 3 точки от 17-ия в класирането Ейбар. Съставът на Майорка отстъпи с 0:1 на Виляреал в последното си гостуване в лигата на 16 юни. Три дни след това „червено-черните“ направиха реми 1:1 у дома срещу Леганес. В този двубой коефициентите в Efbet бяха изравнени и сякаш бе логично срещата да завърши наравно. Трябва да отбележим обаче, че Майорка изпусна победата, тъй като имаше аванс до 87-ата минута, когато Оскар от състава на Леганес изравни резултата. Иначе Салма Севия бе дал аванс на Майорка още в 9-ата минута. В последните си шест мача в „Ла Лига“, отборът има само една победа – 2:1 на терена на Ейбар точно преди да избухне пандемията от коронавирус.

През пърия полусезон Майорка записа шокираща победа с 1:0 над Реал Мадрид, като този резултат изненада всички залагащи в Efbet. Преди това Реал бе записал три победи над своя опонент с резултати 5:2, 5:0 и 4:1. Точно затова никой не очакваше Майорка да победи, но с гола на Лаго Жуниор те стигнаха до успеха. Със сигурност Реал Мадрид ще бъде пределно мотивиран да вземе реванш от този съперник. Победата за „белия балет“ ще означава, че те остават начело в класирането в „Ла Лига“ и след 31-вия кръг. Може да разгледате добрите коефициенти за хендикап в полза на Реал Мадрид в Ефбет и да заложите на убедителен успех на „Кралския клуб“, който ще преследва четвърти пореден успех в испанския шампионат.

Back to top button