Хасково

Трети ден карантинират контактни на Григор в Хасково

За трети пореден ден от РЗИ – Хасково поставят под домашна карантина хора, контактували с тенисиста Григор Димитров, който е положителен за коронавирус.

От областния кризисен щаб съобщават, че днес от здравната инспекция са връчили още 2 предписания за поставяне под карантина. Така общо карантинираните през последните три дни са вече 25. Повечето си направиха тестове, които са отрицателни.

Междувременно днес мениджърът на Гришо Георги Стоименов публикува официална позиция относно обвиненията към най-добрия ни тенисист, че е отказал да си направи тест за коронавирус в Задар, отправени от бащата на Новак Джокович – Сърджан. Той опроверга тези информации и съобщи, че нито в Сърбия, нито в Хърватия на първата ни ракета е предложено да даде проба, предава TennisKafe.com.

Haskovo.info припомня, че Гришо се оказа заразен с COVID-19 по време на Adria Tour в Задар. След това положителни проби дадоха още Новак Джокович, Борна Чорич, Виктор Троицки, наставникът на бившия №3 Крис Гро и фитнес треньорът на световния №1.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ВВС
ВВС
24.06.2020 21:58 21:58

ако този дето го изписахте като Коцю парното е Коцето Топалов родом от Любимец и бивш вевесар и аз го видях по новините да се плюнчи до Гришо (хахахахаха едно време на летището колегите без коронавирус си спазваха дистанция като говореха с него щото много се плюнчи и пръска плюнки наоколо докато говори) и чакате да се карантинира ……… хахаха много се лъжете – няма да стане ТАМ КЪДЕТО СВЪРШВА УСТАВА ЗАПОЧВА ВВС !!! Коцето не е научен на дисциплина ! Ще си се разхожда из града и хич няма на му пука ! Сигурно само Росето се е втрещила от случая , тя не е от тия ……………………….. държи на себе си , трудно ще му ………………………. скоро. По добре ще е да си остане вкъщи хахахахахха !

ввс
ввс
24.06.2020 23:33 23:33

коцето си е тарикатче и си е заслужил името старо коцкарче е

ХА
ХА
25.06.2020 10:28 10:28

Ако написалите горните коментари са били във ВВС , те просто са срам за авиацията.

Back to top button