Любопитно

300 зрители на първия спектакъл на хасковския театър на „Спартак“

Близо 300 зрители дойдоха на първия спектакъл на хасковския театър „Иван Димов“ след края на извънредното положение заради коронавируса.

„Откачена фамилия“ от Рей Куни се игра на открито – на площадка „Спартак“. Местата за публиката бяха предварително дезинфекцирани. Дезинфекция имаше и на входа.

Както Haskovo.info писа, това е 160-то представление за „Откачена фамилия“. Постановката е на Валентин Танев, а сценографията е дело на Николай Нинов.

Засега не се планира следващо представление. Ако епидемичната обстановка позволява спектаклите ще се възобновят в края на лятото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.06.2020 10:33 10:33

Жалко, че не се предвижда друг спектакъл. Този открит амфитеатър е чудесно съоръжение, което, за съжаление община Хасково не експлоатира както тябва. Тук могат от май до октомври да се случват прекрасни културни събития.

Back to top button