Регион

Вече издават лични документи и в Любимец

В полицейския участък в Любимец вече отвори изнесено работно място за приемане на заявления за издаване на лични карти, паспорти и шофьорски книжки, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Всяка сряда и четвъртък служител на сектор „Български документи за самоличност“ от Свиленград ще обслужва жителите на Любимец и региона, желаещи да им се издадат нови лични документи. Приканват се гражданите да се възползват от създадената възможност. Така те ще спестят време от чакане на опашки през лятото пред Паспортна служба в Свиленград и Хасково.

По този начин ще се постигне по-равномерно натоварване на служителите. Няма да има напрежение при обслужването, ще се избегне струпване на много хора пред гишетата и ще се съкрати времето за извършване на услугата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button