Хасково

Абитуриенти на Гимназията по транспорт вече са приети в университети

Абитуриентите от хасковската ПГТАТ „Н. Й. Вапцаров“ получиха своите дипломи и свидетелства за професионална квалификация.

Това стана на тържествена церемония в двора на гимназията при спазване на противоепидемичниите мерки. Директорът инж. Донка Станчева връчи документите за успешно завършване на средното образование и професионална квалификация на зрелостниците. Първи своите два документа получиха най-добрите ученици от випуск 2020 – Владимир Сашев от 12 Б клас и Христо Димов от 12 В клас.

Абитуриенти

Трима от абитуриентите – Теодор Бахчевански, Дерман Ергинов и Сами Юсеин, достойно представили училището на състезанието „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“ са приети с оценка „Отличен“ в Русенския технически университет, специалност „Технология и управление на транспорта“. Студенти в Аграрния университет – Пловдив ще бъдат Ерай Рашид, Пенко Ванев и Ерай Орхан, представили се отлично на състезанието „Млад фермер“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
мона
мона
26.06.2020 19:06 19:06

ве4е вси4ки са студенти.

Back to top button