Любопитно

Абитуриентите от Езиковата с красив финал на баловете в Димитровград

Абитуриентите от Профилираната езикова гимназия „Д-р Иван Богоров“ сложиха красив финал на балните вечери в Димитровград.

Гимназията изпраща 71 зрелостници. Директорът Красимир Кръстев заяви пред Haskovo.info, че те са се представили силно на матурите, като са сред най-добрите в Хасковска област. Припомняме, че на 22 май Езиковата гимназия първа организира изпращане на своите абитуриенти след края на извънредното положение заради коронавируса.

Езикова

По традиция тази вечер всички се събраха за снимки край голямата пейка до входа на парк „Марица“. Последва красиво дефиле под съпровода на Забавно-духовия оркестър и аплодисментите на близки и приятели на централния площад „България“.

Както Haskovo.info писа, предните три вечери баловете си отпразнуваха абитуриентите от ПГ „Проф. д-р Аасен Златаров“, ПМГ „Иван Вазов“ и СУ „Любен Каравелов“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button