Денят в снимки

Снимка на деня: Глоби

Глоби за неправилно паркиране отнесоха шофьори в района на автогарата в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Виолетка
Виолетка
01.07.2020 15:49 15:49

И къде да спрат ,до аптеката да влезеш трябва такса да плащаш, защото лекарствата са много евтини та и още да се оскъпяват …..

Виолетов въпрос за един лев
Виолетов въпрос за един лев
01.07.2020 16:59 16:59
Отговор до  Виолетка

Ако имате финансови проблеми, как успявате да си позволите да използвате автомобил? Гориво, обслужване, застраховки, данъци и такси? Но не можете да си платите паркирането?
Освен това не виждате проблем с това, че пречите на останалите участници в движението? Което, между другото, е и нарушение на законът.

x_X
x_X
01.07.2020 16:57 16:57

Браво, но това е ден до пладне. И от двата края на булеварда има знаци за забранен престой и паркинг. Въпреки това !!денонощно!! има задръстени 2 ленти за движение там, с изключение на най-малките часове.

От аптеката в близост до снимката по-евтини лекарства в цяла БГ сигурно няма, дори да плати всеки клиент 1 лв такса синя зона, пак ще е на сметка. Има паркоместа точно отпред, 3-4 от които обаче са заети за фирма за коли под наем. Дано те плащат добри данъци на общината за тези апетитни места, които гражданите можеха да ползват, когато искат да отидат до аптеката, вместо да бъдат глобявани.

Ако имаше кой да налага и събира глоба всеки път като нарушиш закона, обаче, щеше да разбереш, че не се намираш в БГ (проста държава, от и за проти хора, която се слави, а и се гордее с неспазването на собствените си закони). Всичко започва от нас самите.

Back to top button