Хасково

Инспекцията по труда с 66 акта от началото на годината в Хасковско

66 акта са съставени от началото на годината в Хасковска област, съобщават от Инспекцията по труда. Влезлите в сила наказателни постановления са 62 за общо 55 650 лв.

Извършените проверки за полугодието са 462, като в областния град са 170, а по сигнал на граждани – 58. Констатирани са 2 102 нарушения. Издадени са 59 разрешителни за приемане на работа на непълнолетни.

66 са извършените проверки във връзка с противоепидемичните мерки, а тези, свързани с извънредното положение – 31. Тези проверки продължават, както и в секторите „Строителство“ и „Селско стопанство“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
КОГАААААААААААААААААААААААА!
КОГАААААААААААААААААААААААА!
01.07.2020 21:36 21:36

Кога ще проверите директорката на „Васил Левски“, която упражнява психически и физически тормоз над хората в колектива. Нарушава кодекса на труда и видимо фаворитизира със специално отношение своите видни подмазвачки и лизачки!

без очи
без очи
02.07.2020 6:21 6:21

Опа – във Левски всяка година има по един умрял. Минимум! Тва е от чудесното управление и спокойната обстановка, които Милена създава във колектива! Тя съвсем не проявява предпочитания към определени подмазвачи, ама съвсем не се отнася различно към предпочитаните, ама напълно обективно гледа на уменията на хората, да сте я чували да крещи или да повишава глас, ама никога не е заплашвала, те тия хора дето си тръгват – ми те не знаят кво губят. ТЯ е просто директор „Мечта“!

Back to top button