Регион

Тийнейджър с мотоциклет блъсна 7-годишно момиче, пийнал колоездач се удари в Хонда

Три катастрофи с пострадали са станали през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

Момче с мотоциклет е контузил момиче в ивайловградското село Орешино. На 3 юли в 19 часа 14-годишен е подкарал мотоциклет Ямаха и е блъснал движещото се по улицата момиче на 7 г. от село Градец. Пострадалата е траспортирана в МБАЛ – Хасково с разкъсно-контузни рани по главата и десния крак.

53-годишен велосипедист е пострадал в инцидент в Хасково на 4 юли в 9:30 часа между улиците „Дунав“ и „Липа“. Той се е ударил в лек автомобил „Хонда“, шофиран от 58-годишен мъж. Колоездачът е с травма на бедрото. Дрегерът е отчел 0.53 промила алкохол. Съставен му е акт.

46-годишен любимчанин е ранен в катастрофа. На 3 юли в 15:15 часа на пътя от Харманли за Любимец е станало произшествие с Нисан, управляван от пострадалия. Водачът се е движил с несъобразена скорост и на десен завой е загубил управлението. Излязъл е от пътя и се е ударил в крайпътни дървета. От удара е с охлузна рана в областта на дясното слепоочие.

През почивните дни в хасковския арест са били дрогиран и пиян шофьор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button