Хасково

Продължават опашките за помощи за отопление в Хасково

Опашка от десетки чакащи се изви и в понеделник пред сградата на общинската социална служба в Хасково.

От 1 юли хората подават заявления за отпускане на целева помощ за отопление за сезон 2020 – 2021. Напливът е голям и всеки работен ден се образуват опашки.

Опашки

На чакащите отвън предварително се раздават заявленията за попълване, както и номера за влизане. Има пропускателен режим, за да няма струпване в коридорите на службата.

До днес заявления вече са подали 239 души. От службата за пореден път призоваха хасковлии да не се струпват в първите дни от кампанията, защото тя продължава до 31 октомври.

Както Haskovo.info писа, очаква се нова заповед, с която да бъде определен размера на помощта. Досега се получаваха по 465.90 лв., като най-вероятно ще има повишение заради поскъпването на тока.

Опашки

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Запознат
Запознат
06.07.2020 14:22 14:22

Защо са тези опашки в тези жеги и вируси, срокът е до 31 октомври, няма да избягат помощите, нито някой ще ги получи по-рано.

Виолета
Виолета
06.07.2020 15:48 15:48

Така е,ама като гледам по фотосите най- много са братята

Back to top button