Регион

19-годишен с Фолксваген се преобърна на магистралата, мотопедист падна в Харманли

19-годишен е пострадал при пътен инцидент, съобщават от полицията.

Произшествието е станало вчера в 6 часа на автомагистрала „Марица“ в посока от Любимец към Свиленград. Младият водач от софийското село Годеч е загубил контрол над лек автомобил Фолксваген и се е обърнал в отводнителен канал. След преглед в МБАЛ – Свиленград е установено, че е с комоцио и счупена ключица на лявото рамо.

Несъобразена скорост е довела до катастрофа вчера в Харманли. В 14 часа на улица „Ханска“ 28-годишен е управлявал мотопед. Той е загубил контрол и е паднал на пътното платно. От удара е с фрактура на ребро и фрактура на лявата ключица, без опасност за живота.

Бързо производство е заведено в Харманли. То е срещу 26-годишен старозагорец, спрян за проверка снощи около 23 часа в Симеоновград. При вида на полицаите, младежът е изхвърлил на земята 14 топчета със суха зелена листна маса, с тегло 5 грама. Полевият нарко тест е отреагирал на марихуана. Познайникът на полицията е задържан до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
🚑
🚑
14.07.2020 10:36 10:36

Харманлийските мотористи нещо не ги бива.

Карамфил
Карамфил
14.07.2020 15:03 15:03

15 топчета с тегло общо 5 грама, пази боже работа се правим че отчитаме, тук в Белгия където живеем или франция ако те хванат с до 5гр марихуана, най много да ти я вземат. В България един грам на 3 пакета да е и го водят едва ли не количество. Това е за неудобните ,тия дето им са удобни са тяхни хора и не ги закачат

Back to top button