Регион

Гърция спря пропускането през Капитан Петко войвода и Ивайловград

От полунощ на 22 юли гръцките гранични власти няма да пропускат в двете посоки пътуващи през „Капитан Петко Войвода“ – „Орменион“, предупреждават от гранична полиция.

Пътуващите не се пропускат, независимо от тяхното гражданство. Забраната е за всички превозни средство, включително и товарни автомобили. Тя ще важи до 3 август. Спряно е пропускането и през пункта „Илинден“ – „Ексохи“. По-късно беше обявено, че е затворен и пункта „Ивайловград“.

От днес до 4 август се разрешава влизането на граждани в Гърция по съществени причини (служебни, здравни, семейни) единствено през Кулата и Маказа. Пътуванията се доказват със съответните документи.

Туристи влизат в Гърция единствено през Кулата с отрицателен PCR тест от последните 72 часа. Документът трябва да е на английски език, да съдържа име и фамилия, номер на паспорт или лична карта.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button