Хасково

Стоян и Мартин получиха златните си медали от Националната олимпиада по информатика

Стоян Малинин в 11 клас и Мартин Недев в 6 клас на хасковската ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ получиха днес златните си медали и останалите награди за първите си места на Националната олимпиада по информатика.

Те им бяха връчени от директора на гимназията Гергана Петрова. Тя ги похвали за изключителните им постижения, както и техния преподавател Коля Петрова.

ПМГ

Стоян е първи в старшата възрастова група, а Мартин – в младшата. Двамата споделиха, че конкуренцията е била изключително силна, но с много труд и благодарение на своя преподавател са успели да се справят. Стоян е включен в националния отбор по информатика, който ще представя България на Международната олимпиада по информатика през септември.

ПМГ

Както Haskovo.info писа, силно се представиха учениците от Математическата и на финалния кръг на Националната олимпиада по Информационни технологии. Ениз Хасан от 11 клас е с отличен 5.75 в направление „Мултимедийни приложения“. Панайот Маринов от 12 клас е с 5.50 в направление „Интернет приложения“. Димитър Девинизов е с 5.50 при „Мултимедийни приложения“, Иван Стоянов от 12 клас – 5.26 за „Интернет приложения“. Всички, които успешно се представиха на олимпиадите ще получат своите грамоти в началото на учебната година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.07.2020 19:02 19:02

Браво на великите момчета-браво вие сте неповторими,продължавайте да завоювате нови върхове и да печелите много награди.Браво на преподавателите от това велико училище.Поклон.

Back to top button