Регион

Мъж се крие с дни в дома си след бой и грабеж от 16-годишен

16-годишно момче е задържано за грабеж в Симеоновград, съобщават от полицията.

В петък след обяд е получен сигнал от 29-годишен симеоновградчанин, че преди седмица му е нанесен побой със заплахи от момчето. На 3 срещу 4 август тийнейджърът го преджобил и му отнел наличните 5 лева. След като го ударил с юмрук в гърба, душил го и му скъсал тениската, той го накарал да отидат до дома си на улица „Македония“, за да му даде мобилния си телефон. След като пострадалият влязъл в дома си, повече не излязъл няколко дни.

Малко по-късно познайникът на полицията е задържан. В присъствието на инспектор Детска педагогическа стая той е направил пълни самопризнания за деянието си.

Трима непълнолетни пък са направили опит за кражба на автомобил в Димитровград. На 8 срещу 9 август двама 15-годишни заедно с 16-годишен са срязали кабелите под таблото на Фолксваген, паркирана и оставена отключена на улица „Простор“.

След подадения сигнал тримата са задържани и признали за действията си. Полицаите са установили, че те са откраднали велосипед на стойност 300 лева от дом на улица „Чудомир“ и сладолед от хранителен магазин. Пред униформените те са признали и за кражба на автомобил, станала на 9 август. Тогава са задигнали Ваз от улица „Александър Стамболийски“, който подкарали и самокатастрофирали на улица „Гоце Делчев“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Антимангал
Антимангал
14.09.2020 1:47 1:47

Приматите трябва да се ликвидират.

Back to top button