Регион

Шофьор е с опасност за живота, още 7 ранени при катастрофи в Хасковско

55-годишен шофьор е с опасност за живота след катастрофа край Тополовград, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал вчера сутринта на пътя Тополовград – село Доброселец. Шофьорът от сливенското село Панаретовци на товарен автомобил Мерцедес се е движил с несъобразена скорост, на ляв завой е загубил контрол и е излязъл в крайпътна канавка. Отново се е върнал на платното, пак е паднал в канавката и се е преобърнал.

От удара мъжът е с открити рани на левия крак и главата, с оплаквания от болки в гръдната област, транспортиран е в Спешно отделение на МБАЛ – Хасково, където му е взета кръвна проба. След обстоен преглед се е установило, че той е с фрактура на левия крак, хемопневмоторакс, разкъсно-контузна рана на главата, множество фрактури на ребрата. Транспортиран е в УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив.

Отнето предимство е довело до произшествие на 14 август в Харманли. На кръстовището между улиците „Балкан“ и „Алеко Константинов“ 67-годишен водач от село Дряново на лек автомобил Рено е отнел предимството и е блъснал Тойота, управлявана от 35-годишна жена. От удара тя е с контузия на лявото коляно, прегледана е и е освободена за домашно лечение.

Трима са пострадали в пътен инцидент на 15 август. В село Стамболийски 59-годишен водач от Хасково на Рено не е спазил пътен знак, навлязъл е в кръстовище и е ударил лек автомобил Опел, управляван от 35-годишен жител на селото. От удара е пострадал водачът на Реното, който е с травма на шийни прешлени и пътуващата с него 59-годишна жена, която е с травма на главата. Пострадал е и другият водач, който е с контузия на коляно, ръка и предмишница.

Катастрофа е станала на 16 август в село Минерални бани. В 0:15 часа на улица „Младост“ 25-годишен младеж е управлявал лек автомобил БМВ с несъобразена скорост. На ляв завой е загубил контрол и се е ударил в крайпътно дърво. След удара е напуснал местопроизшествието без да уведоми компетентните органи, а по-късно е издирен. В произшествието е пострадал возещият се на предната дясна седалка 29-годишен младеж от селото, който е с напукана лакетна кост, порезни рани по лицето и разкъсана устна.

При вчерашната катастрофа на улица „Мадара“ в Хасково, за която Haskovo.info писа, с травма на главата е шофьорката на Хюндая, а жена в Аудито, което отне предимството, е с натъртване на рамото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Sченге
Sченге
17.08.2020 11:32 11:32

Ами като няма контрол по пътищата и изпращаме полицаите да пазят власта на Б.Б.Толупов в София…

Anonimen
Anonimen
17.08.2020 19:03 19:03

Nai-posle edin smislen KOMENTAR
Dolu GERB

Back to top button