Хасково

Отпускат 2 000 лв. за лечението на Йоана

Финансова помощ в размер на 2 000 лв. да бъде отпусната за лечението на малката Йоана предлага с докладна за сесията в петък председателят на общинския съвет Таня Захариева.

Това става след постъпило в община Хасково заявление от майката на детето Мария Вълчева. Haskovo.info припомня, че Йоана се нуждае от спешно лечение на злокачествено заболяване в клиника в Истанбул, Турция. Вълчева е самотен родител и отглежда сама детето си.

На 29 август от 18:30 часа на спортен комплекс „Спартак“ ще се проведе Благотворителен концерт „Да помогнем на Йоана“. Той се организира от близки и роднини на момиченцето, с подкрепата на община Хасково, Еконт Експрес и Планета Пайнер, както и с помощта на много хора с големи сърца. Всички изпълнители, потвърдили участието си в концерта, подкрепят каузата „Да помогнем на Йоана“ благотворително.

Това са: балет „Рона“, ансамбъл „Хасково“, ансамбъл „Златна Тракия“, ансамбъл „Южняци“, ансамбъл „Китна Тракия“, спортни танци „Реге тон“, Кирил Атанасов, Данна, Илка Александрова, Мажоретен състав – Хасково, Рая Желева, Вокална група „Южняче“, рок група „Еуфория“, Денис Махуров, фолклорен клуб „Славяни“, Фолклорен клуб „Воденица“, Фолклорен клуб „Веселие“, Даниел Христов.
Билети за концерта се продават в центъра на града на площад „Свобода“ от 9 до 11 часа и от 17 часа в района на комплекс „Веспрем“. Ако не успеете да закупите предварително билет за каузата, може да го направите на място, непосредствено преди концерта.

Освен това своята доброта и човечност може да изразите според възможностите си и чрез

Дарителска сметка

Банка ДСК BIC: STSABGSF
IBAN : BG11STSA93000027164063
Титуляр: Йоана Мирославова Найденова/Yoana Miroslavova Naydenova

PayPal: help_ioana@mail.bg

Help Karma

Онлайн базар: Благотворителен базар в помощ на Йоана

Всичко за борбата на малкото момиченце и нейните родители, четете ТУК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button