Хасково

Пиян колоездач се блъсна в спряла кола, моторист удари дете на колело

Двама велосипедисти са пострадали при произшествия вчера в Хасково, съобщават от полицията.

Първото е станало в 17:45 часа, когато 58-годишен водач на мотоциклет на кръстовище не е пропуснал велосипедист на 8 г. и го е ударил. Момчето е с охлузване на дясното коляно, прегледано е в Спешно отделение и е освободено за домашно лечение.

Второто произшествие е станало в 19:15 часа на кръстовището между булевардите „Илинден“ и „Васил Левски“. 53-годишен велосипедист е завивал наляво, навлязъл е в насрещната лента за движение и се е ударил в спрял лек автомобил Мерцедес, шофиран от 27-годишен младеж. От удара колоездачът е с луксация на дясното рамо, прегледан е в МБАЛ – Хасково и е освободен за домашно лечение. Тестът с дрегер на велосипедиста е отчел 1.42 промила алкохол.

В Хасково е задържан 25-годишен шофьор на Опел с 1.65 промила алкохол, а в Симеоновград – 36-годишен без шофьорска книжка.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button