Любопитно

Министерството на туризма с рекламен клип за Александровската гробница – ВИДЕО

Рекламни клипове, направени съвместно с представители на Асоциацията на екскурзоводите в България, започна да излъчва Министерството на туризма.

Първите три послания към туристите са вече в глобалната мрежа. Сред тях е клип за Александровската гробница.

Размерът й е впечатляващ, а стенописите в нея са добре запазени. В непосредствена близост до гробницата е Музеят на тракийското изкуство в Източните Родопи, изграден с дарение от Япония и открит през 2009 г. в който се съхраняват накитите, които принадлежат към най-старото обработено злато в света, научават зрителите.

Идеята на министерството е да популяризира по-малко известни местности и туристически обекти е в изпълнение на поетия от вицепремиера и министър на туризма Марияна Николова ангажимент към екскурзоводите по време на работна среща с тях миналия месец.

Кампанията включва 20 видеа, представящи по-малко популярни дестинации и културно-исторически паметници у нас, но с голям потенциал за развитие. Екскурзоводи разказват любопитни факти за места и забележителности, които са с по-ниска посещаемост от българските и чуждестранните туристи. Клиповете са на български език и със субтитри на английски език.

Клип показва и поречието на река Арда – живописно място, което започва да привлича внимание в последните две години.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2603694069883283&id=1523288051257229

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button