Любопитно

Димитровград отпразнува рождения си ден със стилен спектакъл

73-годишнината си отпразнува тази вечер Димитровград.

Празникът на площад „България“ започна с тържествено издигане на Националното знаме. В ритуала участваха военнослужещи от военно формирование 52 740 – Хасково и Забавно-духовият оркестър.

Празник

Димитровградчани бяха поздравени от кмета Иво Димов. Той каза, че в тези трудни времена с епидемията от коронавируса всички сме се научили да ценим малките неща, като няма нещо по-важно от вярата и надеждата. Поздравления отправиха народният представител Виолета Желева, областният управител Стефка Здравкова, председателят на общинския съвет Гергана Кръстева, а с видеообръщения се включиха народният представител Евгения Ангелова и кметове на побратимени градове, които тази година не можаха да гостуват заради пандемията.

Празник

Последва стилен спектакъл с участието на „Дестини квартет“ и танцьорите от ОЦТИ „Галаксико“. Четирите дами от квартета Гергана Алексиева (цигулка), Звезделина Халтъкова (цигулка), Мая Михайловска (виолончело), Лора Петрова (цигулка) си заслужиха аплодисментите и бисовете със своя кросоувър стил и визия. Танцьорите от балета пък изпълниха изцяло нов репертоар за истинския блясък на спектакъла, като заслужиха на няколко пъти поздравленията от „Дестини квартет“.

През цялата вечер на сградата на кметството беше изписано голямо 73.

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button