Любопитно

COVID-19 версия на „Ако Роналдо беше Чехов“ в Хасково

„Ако Роналдо беше Чехов“ ще изненада почитателите на театъра с нова версия – COVID-19.

Хасковският театър „Иван Димов“ подарява този спектакъл на своята вярна публика навръх националния празник 22 септември – Деня на независимостта. Входът ще е с пропуски, които зрителите могат да получат на касата на театъра. Всички противоепидемиологични мерки ще бъдат спазени. Максималният брой зрители в залата, съгласно разпоредбата за 50% заетост на закрито, ще е 145 души.

Театър

И тази година театърът ще спази традицията да открие новия творчески сезон със специална програма – реверанс към публиката в Хасково. На 23 септември Стефан Вълдобрев ще представи своята „Книга за песните“, като входът в театъра отново ще е свободен, с пропуски. Култовата комедия „Маршрутка“ ще се играе на следващия ден – 24 септември, на площадка „Спартак“ от 20 часа, като билетите са по 10 лв.

Театър

Малките зрители ще могат да се забавляват с „Бър-бър-бър за слон и чадър“ на 27 септември, от 11 часа, като заради спазването на противоепидемиологичните мерки представлението ще е в Голямата зала на театъра.

Театър

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button