Хасково

Хасковски протестиращи с масово пазаруване в „Хиполенд“

Протестиращи срещу правителството и главния прокурор в Хасково направиха тази вечер масово пазаруване в магазина от веригата за детски стоки „Хиполенд“.

Причината е, че днес НАП, Икономическа полиция, Главна дирекция „Надзор на пазара“ и Агенция „Митници“ влязоха на проверки във офиса на фирмата и магазините. Това става два дни, след като изпълнителният директор на веригата Мариан Колев с отворено писмо разкритикува действията на полицията по време на сблъсъците на 2 септември в София и разказа как лютив спрей е бил използван без необходимост спрямо сина му.

От МВР заявяват в официално прессъобщение, че проверката е била планова и след разговор на вътрешния министър и управителя на фирмата, тя е преустановена.

Хасковските протестиращи ръкопляскаха в знак на подкрепа за собственика на магазините и отново поискаха оставката на управляващите. Те заявиха пред медиите, че купените детски стоки ще бъдат продавани на базар, а парите ще са за малката Йоана, за лечението на която в Хасково се провежда благотворителна кампания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

18 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Политически просто утки
Политически просто утки
04.09.2020 22:40 22:40

Лицемери! Стига сте си правили пиар на гърба на болното дете!

М
М
05.09.2020 0:07 0:07

Подкрепям мнението Ви. Много по-лесно щеше да е директно да дарят парите за лечениета, вместо да купуват играчки, точно от хиполенд! Лицемери!

Орфейско ченге без мозък
Орфейско ченге без мозък
05.09.2020 17:40 17:40

Дейба и будалите ви дейба.
Кво направихте ся, оборот на хиполенд.
Защо??? Ами щото бащата на оня Сульо реве пред медиите че синчето обгазено.
Ам да не е ходило на протести а на кино.
Щом отишло е поело риска и си носи последствията.
Ко ика тейкото , че си плащал данъците и осигуровките и дал работа на много хора.
М чи и я си платам сичко даже и глобите ма ни рива по медиите.
Нормалния чиляк Ко да си помисли ся.
Че га платаш данък и сина ти мои Сичко да стори защитен от законя.
Да да ама НЕеее.

Наздраве
Наздраве
04.09.2020 22:42 22:42

Поне видяхте от къде се влиза в детски магазин. Защото иначе знаехте само входовете на кварталните кръчми.

Топал Дървосекач
Топал Дървосекач
04.09.2020 22:44 22:44

Къде е дървената мафия, що не харчи пари за играчки.

Антишайка
Антишайка
05.09.2020 0:14 0:14

Номерата на пеевската кyрва иванка гешева вече не вървят.

ГМ
ГМ
05.09.2020 1:16 1:16

Тези, които много лаете, дали сте дарили и 1 стотинка за кое да е болно дете??? Съмнявам се, така че оставете ни, ние да преценим, как точно да го направим. И ако не сте вникнали, това беше акция в подкрепа на собственика на магазина, погнат от мутрите заради подкрепата му към протестите. След това възникна и идеята, същевременно с това да направим добро за едно болно дете. Толкова глупости изписахте по наш адрес, но на нас не ни пука, защото сме с чисти помисли и сме истински, смели хора. Съжалявам ви заради злобата, която отглеждате в сърцата си, защото тя разрушава единствено и само вас.

Маймунския Кенан от Евъртън
Маймунския Кенан от Евъртън
05.09.2020 17:29 17:29
Отговор до  ГМ

Този със синята блузка Луи Купър не е ли един гарвановски бек дето се прави на кмет на селото пред непознати.
Щот на мен веднъж ми се правеше на важен без да знае че мога да го бучна с шилото дето трепя телета между рогата.

видимите резултати
видимите резултати
05.09.2020 7:39 7:39

Ако пeдерастът от Банкя не крадеше, щеше да има достатъчно пари за лечението на всички болни деца в страната.

До "ГМ"
До "ГМ"
05.09.2020 8:22 8:22

Г-н ГМ(гошо)!
Ние нормалните работещи хора даряваме пари за всякакви каузи, но не парадираме с това!
Не си правим снимки , за да се показваме пред камерите да ни видят.
Доброто се прави тихо и няма нужда от показност!

ГМ
ГМ
05.09.2020 8:45 8:45
Отговор до  До "ГМ"

Господине, ние също сме нормални работещи хора, и акцията получи гласност, само защото е свързана с поредното издевателство на властта върху бизнеса. Затова искаме да ни видите, защото гражданската позиция трябва да се изразява смело, открито и постоянно! Що се касае до дарението, дарителските акции също имат нужда от повече оповестяване, защото ако държавата си вършеше работата, нито щеше да има толкова много болни хора, нито щеше да се налага изстрадалите родители буквално да просят, за да спасят дечицата си в чужбина. А понякога времето за набиране на средства е твърде малко. Браво, че и Вие се включвате в кампании, но има хора, които може точно днес да са разбрали за тази кауза и благодарение на това да се включат и те. Мащабните кампании за спешно набиране на средства изискват гласност! Да посееш семенцето на доброто, не е престъпление, нито подвиг, а човещина.

Весо
Весо
05.09.2020 8:54 8:54

Къдревия измамник със синята тениска(Lee Cuper) какво търси там, показва че всички в тази кауза за сваляне на правителството сте платени мишки с малки пиш…

111
111
05.09.2020 10:02 10:02
Отговор до  Весо

Ако имате нещо да му казвате, му го кажете лично, очи в очи. Ами не да използвате статията за лично, и то анонимно отмъщение. За пи*ки говорят само комплексарите. Няма и един платен между нас, но четейки тъпите Ви коментари вече месец и половина стигам до заключеноето, че именно тази мисъл изяжда жалките Ви алчни душици. Че може ние да сме спечелили някой лев, а вие не сте. Спете спокойно, безплатно мразим мафията. Но пък бихме защитили родината си с цената на всичко.

Анонимен
Анонимен
05.09.2020 11:20 11:20

Абе, като гледам в Хюстън положението е „Хвани едните, удари другите“. И герберасти и протестиращи сте едни и съши лайна. Защо например не протестирате пред общината срещу високата цена на водата? Нали В и К е наполовина общинско дружество. Вашият кмет, щото не сме го избирали ние, вашият кмет е в ръководството на В и К асоциацията. Да си гледа сериозната работа вместо да се занимава с партийна пропаганда.Само аз ли съм будалата да ми начисляват неизползвани кубици, щото си плащам, за разлика от любимите на кмета роми?

Весо
Весо
05.09.2020 15:21 15:21

111 ква родина ще защитиш ти ма огледай се до какво си се снимала, само измамници и бивши величия от мангал Гошово време.

заминавате си за винаги
заминавате си за винаги
05.09.2020 20:01 20:01
Отговор до  Весо

абе, таваришч Весо, ти не разбра ли, че герберастите си заминавате. Даже и да не паднете сега, през март на редовните избори сте аут за винаги.

Селски от Въгларово
Селски от Въгларово
05.09.2020 15:36 15:36

Селския с блуСката в синьо е здраво пиянде даже му е вземана книжката за алкохол, съмнявам се да купи нещо от този магазин точно

Хасковлия от Ямача
Хасковлия от Ямача
10.09.2020 12:36 12:36

Защо се занимавате с глупости и да лъжете хората.Я тоя дъртия педал с късите гащи да поиска от брат си,и оня с очилцата дето крепи топките на Гошко циганчето да поиска някой лев и всичко ще е наред.

Back to top button