Регион

Обраха 28-годишна спяща жена в дома й

Трима крадци са задържани вчера в региона, съобщават от полицията.

За домова кражба от жилище на улица „Ивайло“ в Симеоновград е задържан 32-годишен мъж. Преди два дни той демонтирал комарник на прозореца на дома, докато 28-годишната му собственичка спяла. Отмъкнал портмонето й с 470 лева, лични документи и сребърен накит. Свиленградчанинът признал действията си и описал механизма на извършването им пред разследващите.

Непълнолетен познайник на полицията е установен в извършването на кражба в Хасково. Преди повече от месец момчето на 17 г. е откраднало музикален буфер с тонколона от постройка във вилна зона „Орфей“. След довеждането му в полицейското управление е признал и върнал откраднатото.

Последният установен за кражба през денонощието е на 18 г. от Хасково. Младежът откраднал мобилен телефон от мъжка чантичка, оставена пред дома на собственика си в квартал „Бадема“. Телефонът е върнат.

18-годишен е задържан с дрога в Димитровград. Младежът е проверен снощи на улица „Христо Смирненски“ в града. Униформените открили в дрехите му полиетиленова сгъвка с 5.33 грама марихуана.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
GERB
GERB
09.09.2020 14:07 14:07

BOKLUCI
GARANTIRANO OT GERB

Корумпиран съд
Корумпиран съд
09.09.2020 15:35 15:35
Отговор до  GERB

Виновен е съда на ЛозанКалпакчиевБойкикев!

Back to top button