Спорт

Младите бадминтонисти с куп медали от държавното, Таня с бронз в Словения

Златен и сребърен медал спечелиха състезателите на клуб „Хасково“ на Държавното отборно първенство по бадминтон за момчета и момичета под 13 г. в София.

Момичетата станаха шампионки в състав: Ивана Гюрова, Кристияна Дамянова, Божидара Боянова, Ивайла Орешкова. Момчетата са вицешампиони – Даниел Киряков, Илхан Алиян, Радослав Стоев, Атанас Атанасов.

Преди това се проведе и държавното лично първенство. Ивана е шампионка на сингъл, Кристияна и Даниел са с бронзови медали. На двойки Ивана и Ивайла са първи, а втори са Божидара и Кристияна. Илхан спечели среброто на двойки с Томислав Вълчев от Гълъбово, а Кристияна и Томислав станаха трети на смесени двойки.

Бадминтон

Междувременно Таня Иванова от Хасково и Гергана Павлова от Пазарджик спечелиха бронзов медал на двойки на Словения джуниор интернешънъл до 19 г. Хасковлията Евгени Панев стигна до осминафинала на сингъл. Националите води Пейо Бойчинов.

Бадминтон

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button