Спорт

Хандбалистите на „Асти“ спечелиха Купа България в Несебър

Хандбалистите на хасковския „Асти 91“ спечелиха Купа България при мъжете и международния турнир по плажен хандбал „Несебър Бийч Къп“.

Хасковлии постигнаха безапелационни победи без нито едно загубено полувреме и без дузпи. Румен Димитров заслужи приза за най-добър вратар, Петко Петков е най-атрактивен състезател, Тодор Кирев е в идеалната осмица. Отлична игра показаха Виктор Ванчев и Радослав Митков. От клубното ръководство изказват голяма благодарност към треньора Самет Муртазали и целия отбор.

Хандбал

Хасковлийката Християна Петрова стана шампионка при жените с отбора на Люлин и е в идеалната осмица. „Топлика“ (Минерални бани) са пети, като Марияна Данаилова е в идеалната осмица.

Хандбал

Haskovo.info припомня, че вчера юношите на „Асти 91“ станаха шампиони, а девойките на „Хасково“ спечелиха бронзовите медали на Държавното първенство по плажен хандбал в Несебър.

Хандбал

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button