Регион

Откриха 150 кутии със сексуални стимуланти на Капитан Андреево

1 050 контрабандни сашета сексуален стимулант са открити в лек автомобил на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Колата с чуждестранна регистрация е пристигнала на пункта вчера на трасе за входящи леки автомобили от Турция. Шофьорът, турски гражданин, е пътувал в автомобила със семейството си за Германия. Той и пътниците са заявили, че нямат нищо за деклариране.

При извършената проверка а открити укрити на различни места в личен багаж в автомобила 150 кутии, съдържащи общо 1 050 сашета лекарствен продукт – вид сексуален стимулант. Също в личен багаж в автомобила са открити и пакети с 2 кг. нарязан тютюн за пушене и 40 кутии цигари без български акцизен бандерол.

Установено е, че недекларираните стоки са собственост на шофьора на автомобила. Срещу него са съставени два акта за пренасянето на акцизните стоки и на лекарствените средства в нарушение на Закона за митниците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
недоволна
недоволна
16.09.2020 15:57 15:57

Колко жени оставихте нещастни, бе ееей!

Back to top button