Спорт

Хасково тръгна с бърз гол и фойерверки на „Ямача“, но падна от „Атлетик“

ОФК „Хасково“ инкасира поредна домакинска загуба в Трета лига.

В среща от седмия кръг хасковлии отстъпиха на „Атлетик“ (Куклен) с 1:3. Мачът започна силно за домакините, които поведоха още в петата минута след точно изпълнен пряк свободен удар от Ахмед Рамадан. Щастливите фенове пуснаха фойерверки. След десетина минути обаче гостите възстановиха равенството отново след пряк свободен удар и меле пред вратата. Така завърши и първото полувреме.

Футбол

През втората част „Атлетик“ поведе, хасковлии пропуснаха дузпа и малко след това получиха третия гол.

Футбол

В срещи от същия кръг Димитровград направи 1:1 като гост на „Спартак“ (Пловдив), а при същия резултат завърши и визитата на „Извор“ (Горски извор) на „Борислав“ в Първомай. Така и трите отбора от Хасковска област се изравниха във временното класиране с по 7 точки.

В осмия кръг на 26 септември Хасково гостува на „Гигант“ (Съединение), а Димитровград и „Извор“ посрещат съответно „Розова долина“ (Казанлък) и Ямбол.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button