Външни публикации

Най-големите лотарийни игри в света в LottoPark

Обичате ли да играете лотарийни игри? Искате да имате достъп до възможността да играете от САЩ или Франция, но живеете в друга част на света? Не се притеснявайте, най-големите лотарийни игри в света са достъпни на уебсайта на LottoPark, така че можете да им се наслаждавате, без да се налага да излизате от дома си и да купувате билети. Ще можете да научавате и резултатите от всяко теглене веднага след неговото провеждане. Можете да спечелите много пари, играейки най-популярните лотарийни игри в света.

Ето как да играете най-известните лотарийни игри:

Powerball: Това е най-популярната лотарийна игра в САЩ, играеща се в 44 от 52-те щата. Тя обаче не се играе само там, а е спечелила последователи по целия свят, тъй като наградите са наистина големи и впечатляващи – джакпотът е минимум 40 милиона долара (ако никой не го спечели, той започва да се натрупва), но може и да бъде спечелени с пет или дори по-малко попадения.

Има 9 категории с награди и дори и само при уцелване на число, удвоявате цената на билета. Всъщност джакпотът е толкова голям, че можете да изберете да получите наградата наведнъж или на вноски през следващите 30 години. Данъците, които се удържат от наградата, са тези, които са наложени от законодателството на САЩ, така че повечето победители избират да я получават на вноски.

За да играете, трябва само да изберете 5 числа между 1 и 69 и „powerball“, което е число между 1 и 26. Има две купи – една за изтегляне на първите 5 числа и друга за powerball. Шанса за спечелване на голямата награда е 1 на 292 милиона. Можете да закупите билети онлайн от сайта на Lottopark без значение къде се намирате по света. Тегленията се провеждат всеки вторник и четвъртък, а билетът струва 2 долара.

Mega Millions – още една изкушаваща американска лотарийна игра, в която можете да участвате онлайн и за която можете да купите билети от Lottopark. Тук минималният джакпот е 40 милиона, но ако той не бъде спечелен, се прехвърля към следващото теглене. Можете да изберете да получите спечеления джакпот, от който ще се приспадат данъците, наведнъж или на вноски.

Играта е много лесна: трябва да изберете 5 числа от 1 до 70 и 1 число от 1 до 25 („megaball“). При тази игра шансовете за спечелване на голямата награда са 1 на 302 милиона. Играчът може да избере числата или да се спре на опцията, в която системата ги избира вместо него. Тегленията се провеждат в четвъртък и петък от 23:00 ч. нюйоркско време и всеки билет струва 2 долара.

Euro Millions: За разлика от другите две лотарийни игри, тази е европейска и е налична в 9 държави в Европа, но можете да я играете и онлайн чрез Lottopark без значение къде се намирате. Трябва да изберете 5 числа от 1 до 50 и 5 числа от 1 до 12. Първите се изтеглят от машина, наречена Stress, а вторите – от такава наречена Paquerette. Минималният джакпот е 17 милиона евро, но е важно да помним, че той може и да се натрупва, ако не бъде спечелен.

Има 13 нива на награди и за да получите такава са ви нужни само две числа, които ще наградят с 4 евро (билетът струва 2,5 евро). Можете да купите колкото билета пожелаете, тъй като може би знаете, че колкото по-голям е броят на билетите, толкова по-голяма е вероятността да спечелите. Шансът да се сдобиете с голямата награда е 1 на 75 милиона. Тегленията се провеждат всеки вторник и петък в 8.30 ч. парижко време.

За да играете някоя от тези лотарийни игри, както и много други, достъпни на сайта на Lottopark, трябва да сте пълнолетни спрямо държавата, в която живеете, както и да спазвате възрастовите изисквания на лотарийната игра, в която искате да участвате.

Най-големите лотарийни игри в света са достъпни на уебсайта на Lottopark и билетите могат да бъдат закупени онлайн, без да напускате дома си чрез карта или друг начин на онлайн плащане.

Страхотно е да имате възможността да спечелите милиони за минути, без дори да се налага да ходите до лотарийни пунктове. Мислите ли, че можете да спечелите? Имате ли любими числа, които са късметлийски? Не се колебайте, а изберете лотарийната игра, която ви харесва най-много и след секунди ще получите билетите с избраните от вас числа във вашия акаунт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button