Хасково

Задържаха двама младежи за грабеж и жена за кражба в Хасково

Двама младежи на 17 г. от Хасково и на 22 г. от староозагорското село Оризово са задържани за грабеж, извършен в края на август в областния град, съобщават от полицията.

Тогава 62-годишна хасковлийка сигнализира, че е нападната пред дома си на улица „Сливница“. Непознато лице й бе нанесло удар с юмрук и издърпало дамската й чанта с мобилен телефон и 75 лева. При задържането им, в дрехите на по-големия, криминалистите открили алуминиева сгъвка с марихуана. Те признали за грабежа и опиисали как са го извършили.

69-годишна хасковлийка пък е задържана за кражба. На 18 септември около 14 часа в хасковската полиция е полчен сигнал от 59-годишна жена. Тя заявила, че докато пазарувала в хранителен магазин на улица „Стара планина“ са й откраднали портмонето. По нейни данни, в него имало 240 лева, дебитни карти и документи. Малко по-късно е задържана крадлата, която върнала портмонето.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
За
За
21.09.2020 13:26 13:26

Пак разбойниците са ман….ли.Докога?

Back to top button