Хасково

Търсят още учители и образователни медиатори в Хасковско

Нови свободни места за учители и образователни медиатори са обявени в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Харманли се търси учител в прогимназиален етап, в Хасково – помощник-възпитател, а в Ивайловград учител на подготвителна група на 970 лв. заплата. В Ивайловград има и място за образователен медиатор, какъвто се търси и в Хасково.

Сред новите свободни места в областния град са за счетоводител, шофьор на камион за превоз на товари до Грузия, огняр, двама общи работници. В Димитровград се търсят двама шофьори на лекотоварни автомобили за превоз на стоки из страната, трима носачи-товарачи на стоки, помощник в кухня и барман, а в Харманли имат нужда от организатор в обработката на производствена информация.

На 29 септември от 10 часа мобилно бюро по труда ще посети свиленградското село Студена. Срещата с безработните ще е в кметството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

24 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
?
?
27.09.2020 10:36 10:36

В едно училище няма ли да си търсят нови заместнички! Тия настоящите три броя за нищо не ставали! Учителите ги подиграват колко са компетентни! Едната не можела да пише правилно, другата пък изобщо не знаела за какво става въпрос – нито документи, нито уредба! Тая година изобщо нищо не искали да вършат, щото не били запознати! Казват, че само сменят тоалети и се въртят като някакви важни фактори!

Ти пък
Ти пък
27.09.2020 10:38 10:38

Нали телефон могат да ползват. Други компетенции не им трябват!

заинтересован
заинтересован
27.09.2020 11:38 11:38

А ркк няма ли да търсят? Побъркаха я оная страхливата будала. Излиза от това училище и залита като изцедена!

Gggg
Gggg
27.09.2020 12:27 12:27

И Страхлив и будала е само този, който може да си позволо да коментира човек, които върши работа. Ати сигурно на кутрия пръст неможеш да и се упреш.

Запознат
Запознат
02.10.2020 22:07 22:07
Отговор до  Gggg

Понякога е по-добре да замълчиш и да си помислят,че си тъп,отколкото да се обадиш и да разсееш всякакви съмнения.Ако върши работа колкото твоята тотална неграмотност,това вече е цинизъм и повече от Кама Сутра.

Анонимен
Анонимен
27.09.2020 13:20 13:20

В общежитията търсят зам.директор-Ангелова се пенсионирала.

Колев
Колев
27.09.2020 18:37 18:37
Отговор до  Анонимен

добре звучи ама не е вярно

Недялка Гумаро
Недялка Гумаро
27.09.2020 15:00 15:00

По си мира Кехайова-Драганова

клоака е там
клоака е там
27.09.2020 15:29 15:29

Миреше на леш от това училище, смърди не се трае. Носят се аромати на подлоги, пълни с мазни комплименти, приклякащи при всяка команда, съгласни на всичко с Мутресата за пост и за пари! Няма колектив, няма колегиалност, защото всеки се бута да пие кафе с Мутресата, да пушат заедно, да и се мазни и да си издейства я лекторски, я намалено работно време, я други облаги и т.н. Ето това е видно за цял град, за РУО, пък вътре в училището всеки го знае. Затова за образование няма място – има място само за съревнование да си Любимец или Харманлец на Мутресата!

мнение
мнение
27.09.2020 17:18 17:18

Не обвинявайте и не словоблудстайте към хората, които са се задържали на работа при М. Да се работи за тази директорка и в средата която тя толерира е мъка и изпитание за всеки интелигентен човек. Още повече, ако не иска да приеме ценностите и идеалите на важните на деня! Това го могат много малко хора, при това да успяват да се усмихват и да си вършат работа! Бъдете здрави!

тутка
тутка
28.09.2020 20:28 20:28

Махленка Махленска и неините три подгласнички са пълна трагедия. От директорка ходила на конкурси до дупка и накрая си платила, какво друго да се очаква! Пред очите на всички си назначава неини си хора – роднини, градски от Харманли и Любимец, дебелите женички на тоя и оня от РУО, кадри на Станю! Направи простата Снегурочка зам. директор – това смотано рошаво леко същество, което може само да й лиже задника. Компетенции никакви няма, познания няма, умения няма. Ама виж от ранна сутрин почва с мазни комплименти, та и след работно време по телефона продължава с лизането! Другата некадърничка и неграмотна си пада, третата само търчи и тя като кон, и заповеди раздава. Седят си трите КУЧКИ в столовете и си въртят задниците на абонираните места. И оная ГЛАВНАТА МАХЛЕНКА само се пули – искам това, искам веднага, искам така, а не иначе, искам… и тя не знае какво иска, защото е куха в главата!

Пара Ной
Пара Ной
28.09.2020 22:22 22:22

Не си тутка, а недооценена хасковска тутурутка. Какви дебели от РУО? Какви Снегурочки? Само ти си знаеш какво ти е в главата. Май дед Мороз ти липсва.

Дели
Дели
02.10.2020 19:37 19:37
Отговор до  Пара Ной

Аз да ти кажа. Дед Мороз не липсва.А за такива като тебе,определени точно от Бойко-прости хасковски .утки ,е крайно време за по един „Новичок.“ Ама Путин да ви го … инжектира.Да ви е хубаво.Едно класирано дете нямате по предмета,който преподавате.Пфу!На толкова народ посегнахте,не ви е срам.Как не ви хвърлиха на хасъра тия татковци,ами уцелиха майките ви,бе.Повдига ни се от вас. Самозабравила се овластена сган.Бъдете проклети!

Прораднало е това училище
Прораднало е това училище
29.09.2020 20:47 20:47

Ти да не си една от трите ма,ооо?! Всеки знае коя е Снегурочка в това училище – една харманлийска безмозъчна подмазвачка! Като беше толкова кадърна – защо не я направиха учител, ами си седя в занималнята – от как я прибра М. Защото нищо не може и не знае – ама иначе е първа да утешава М. и да реди мили думи, чак от мазнене може да се просълзи! Всеки знае коя е дебелата женичка, на дебелия експерт която нищо не работи- идва на работа като се наспи и си тръгва даже преди учителите. И ако наистина трябва да се работи винаги се оправдава, че това не било за нея и длъжността й. Ам направо да седне и да седи, пък М да и дава двойна заплата – то това тяло със пари се храни! Това другите всеизвестни нагли пикли и пиклювци, заради които се изгониха толкова хора. Намериха на Г. мъж – един Чехлю. И двамата смъкват по две заплати от училището. Г. си доведе дружката Н. , тя си доведе мъжа Т., и те по същия начин – часове отгоре, проекти – колко пари смъкват от това училище! Това е вече постоянна верига – женичката си води чехлюто и той става редовен след година – ама за това си тръгва някой друг, дето не прегръща простотиите на М. и не може да и се подмазва! Пълно с роднини на М, с градски, селски че и съседки дори. Вече взе да събира и сервитьорките и продавачките. Утре очаквайте попълнения и от шосето! Това е същото училище, в които госпожи учителките правят забавни танци и дигат краката накрая,щото на М. това и се струва забавно и артистично! Кой драги ТЪПИ ХАРМАНЛИЙСКИ .УТКИ ви излъга, че ставате за нещо!

за един сребърник!
за един сребърник!
30.09.2020 19:28 19:28

Брутален коментар, но пълна истина! Нивото в това училище вече никакво го няма! Всички назначения са на пълни парашутистки, без стаж, опит и дори знания! Кой ще учи децата ни неуважаеими директорки и заместник директорки! Некомпетентност начело с вас самите. ЗАСРАМЕТЕ СЕ сребролюбки и жадни за постове женички!

да знаете
да знаете
30.09.2020 20:25 20:25

Тя Бустанкя Бустанкьова ги назначана една от друга по прости и некадърни! И младички без опит – да не смеят да гъкнат и да я гледат като висша власт! Колко трябва да е пропаднала тая Бустанкя, че да разчита на такива кадри да я величаят и да и се кланят! Много е лесно пред млади и неопитни кадри да се правиш на голяма директорка! Ама Бустанкьо – уважават ли те други ти хора? Уважават ли те другите директорки и директори в града? Уважават ли те родителите, освен тези, които им купуваш благоволението със специално отношение към децата им? Уважават ли те дори чистачките в училището ти? Продажниците от РУО дали те уважават или просто прибират каквото им даваш. Утре с кеф ще те изритат! Ти си една проста харманлийска Чутка! Каквото и да направиш ще си останеш такава!

Една само забравила се директорка има
Една само забравила се директорка има
30.09.2020 21:04 21:04

Описаната директорка с двойните инициали се опитва да си купувa индулгeнция зa грeхoвeтe. Дoри пoвърхнocтeн aнaлиз нa нейното пoвeдeниe пoкaзвa кaк пocтoяннo нaрушaвa 10 те Бoжи зaпoвeди.

1. Дa нямaш други бoгoвe ocвeн мeн.
Бoгoвeтe нa тази директорка ca пaритe и влacттa!
2. Нe cи прaви кумир и никaквo изoбрaжeниe.
Кумир ca и oтнoвo пaритe и влacттa и не пропуска да се покаже навсякъде със снимки или изoбрaжeниeтo си …
3. Нe изгoвaряй нaпрaзнo имeтo нa Гocпoдa, твoя Бoг…
Тази директорка ce кръcти пoд път и нaд път, дoри кoгaтo гoвoри нeиcтини. Нaпримeр: При cвoитe назидателни разговори винаги кaзвa на хората, чe им e дaла нещо, че е направила толкова много и то за хора, които не го заслужават! Лъжa! Aкo спре да възвеличава себе си, ще прогледне че просто унижава другите!
4. Пoмни cъбoтния дeн, (Зa хриcтиянитe тoвa e дeнят нa Хриcтoвoтo Възкрeceниe – нeдeля.) зa дa гo cвeтиш; шecт дeнa рaбoти и върши в тях вcичкитe cи рaбoти; a ceдмия дeн e нa Гocпoдa, твoя Бoг.
Тази директорка не се спира. Не престава да снове и притиска хората във всеки един момент, когато тя е решила да работи! Дaли всичко това не е самoрeклaмa и изтъкване и не нарушава горното? Гocпoд щe oтcъди.
5. Пoчитaй бaщa cи и мaйкa cи, зa дa ти бъдe дoбрe и зa дa живeeш дългo нa зeмятa.
Тя cи знae кaк e пo тaзи зaпoвeд. Но народа е казал „Крушата не пада по-далеч от дървото “
6. Нe убивaй.
Не е само физическото убийство. Да убиеш душата на човек, да прекършиш живота му, да се месиш в съдбата му и да раздаваш правосъдие. Коя е тази директорка? Ниe знaeм, но aкo тя самата знae какво върши…
7. Нe прeлюбoдeйcтвaй.
Aкo cпaлнятa й прoгoвoри… Aкo прoгoвoрят всички сделки, преференции, директорския пост…, хoтeли и тaйни явки…
8. Нe крaди.
Паркингите cтигaт! Плюc други нагласени търгове, oбщecтвeнитe пoръчки, далавери с приближени фирми. Бизнес и образование ръка за ръка!
9. Нe лъжecвидeтeлcтвaй прoтив ближния cи.
Имa дocтa съмнения за лъжи, пoлуиcтини и нeиcтини, изрeчeни oт нeя пo aдрec нa рaзлични хoрa. Според тази директорка всички други са виновни, само тя и невинен, отруден ангел носещ на плещите си бремето наця ло училище, на цял бизнес, на цял град, на …
10. Нe пoжeлaвaй нищo, кoeтo e нa ближния ти.
Бизнecи изгoряхa, нагласени търгове, фирми ce рeкeтирaт, използват се заплахи и всяка възможна власт, за да не се надига глас срещу тази директорка . Прecлeдвaт се и се гонят oпoнeнти нa влacттa на тази директорка бизнесменка…
Драга, и зад божи гроб да идеш – това няма да ти купи място в рая!

Cъc cигурнocт шecт oт Дeceттe Бoжи зaпoвeди тoй нe зaчитa и нaрушaвa. Лoгичнo e дa бъдe пoрицaн oт църквaтa, a тя гo нaгрaждaвa. Щo зa виcш клир имaмe, кoйтo прикривaйки oчeвиднoтo, cъучacтвa в извършвaнeтo нa прecтъплeния, кoитo нaрушaвaт и 10-тe Бoжи зaпoвeди, и зaкoнa? Щo зa църквa e тoвa? Кaкъв примeр дaвa и нa кaквo ни учи?

фъц
фъц
01.10.2020 19:28 19:28

Недейте така бре хора, жената от село работи. Толкова е работна, че цяло училище носи на плещите си! А-а-а, нидейте така! Това тия палати в Харманли града с вашите пари са вдигани, това къщето и в Хасково – с вашите пари също, това на щерката апартаментчето – пак с вашите пари! Плащайте по левче за час на прословутите паркинги! Мълчете като си прави далаверите в училище! Кланяйте се на това злобно нещо и изпълнявайте всички простотии! Утре като ви каже – хрипкайте пак програма да правите и дигайте краката пред публика, щото на тази Пепелянка и било скучно! Ам да не забравите другия път да вклъчите и експертите на РУО – и те да дигат краката! Няма само учителите да се излагат я!

пародия на образователни експерти
пародия на образователни експерти
02.10.2020 21:35 21:35

Боевицо, какво правиш ти по въпроса! Къде си т.н. началничке на РУО – нещо работиш ли или само тоалети купуваш от парите които прибираш. Не се наядохте всички в това РУО на конкурси и назначения! Прости експертни -утки. Какво лижете гъза на тая харманлийска селянка! Тия пари и тоалети в гроба си ли ще ги носиш! Направи поне едно нещо за това образование – пред очите ти е такава пародия на директорка, такава злоупотреба със училището и учителите, такава гавра с образованието в това училище!

Впечатлен
Впечатлен
02.10.2020 22:46 22:46

Изглежда ,гаврата с образованието е в много училища.Явно на управленците се харесва това.Да си спомним летния директорски конкурс,за който се знае всичко.Прегърнаха се онези две мискинки.Лъснаха чекмеджета,гардероби и дипломи. Сега обаче и двете ще се наредят на опашката.И двете четат ли,четат,ама не признават,не им отърва.На простото наистина си е за завиждане-плюнките хвърчат,ама то вика есенен дъждец пада. Е, с половин гънка толкова. И отгоре наказани,и пак дерат ,и орат. Те това е повече от гьонсуратлък

живота си тече
живота си тече
03.10.2020 14:06 14:06

Долната любимешка директорка на СУ-то е направо изкукала – не стига че цял град я говори какво непвозно и зло същество е , ами сложила и прости некадърни подлоги за заместник директорки. Очевидно не ги е сложила там да работят, а да я превъзнасят и да и се кланят! Има нужда самопровъзгласилата за Величие да я ласкаят, да и се мазнят и да и припяват нежни слова – колко сте красива, колко сте работна, колко прекрасно ни управлявате и правите училището на цирк, пък хората вътре в него на луди тутки! Толкова смотана директорка, загубила връзка с действителността няма – вече нищо не може да преценя и да върши правилно, защото сщо като Бокича живее в паралелен свят. Амо Бокича си отива, и тая ще си иде. Само после как ще я хулят и плюят – както тя е дошла и злословеше за предишни директорка и следващата ще си измие ръцете с нея!

Дядо Йоцо
Дядо Йоцо
03.10.2020 15:59 15:59

Искам да знам, защото не разбирам. Може ли да отговори смислено описаната директорка:
– Защо има такова текучество в нейното училище – или работния климат не е нормален, или пък всички дето ги назначава не стават и трябва да си ходят. В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ДИРЕКТОРКАТА Е ЗЛЕ С ПРЕЦЕНКИТЕ СИ КОГО ДА НАЗНАЧИ! С УМЕНИЯТА СИ ДА ВОДИ ИНТЕРВЮТА И ДА ПОДБИРА ХОРА! И ДРУГИ НЕЩА…
– Защо за една година е сменила три заместник директорки на едно и също място? Кога изобщо е обявявала места и по какви критерии ги е избира. Какви компетенции имаха тези трите, за да заемат този пост. ОЧЕВИДНО НЕ СТИГА САМО ДА СА ДРУЖКИ И ЧАЛГАДЖИЙКИ, ЗАЩОТО ПОБЯГНАХА ВСИЧКИ ОТ НЕЯ!
– Защо назначи за заместничка по учебната дейност абсолютно неадекватна начална учителка без никакви знания и умения по управленската част. ТОВА ДА ВЪРШИШ АДМИНИСТРАТИВНА РАБОТА СЪС ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДОКУМЕНТИ, ЗАДЪЛЖЕНИЯ И УМЕНИЯ, НЕ Е КАТО ДА КАЗВАШ, А. Б В, ДА СРИЧАТ ДЕЦАТА М А – М А И Т.Н
НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ДА СМЕНЯШ ТОАЛЕТИ – ХОРАТА ЩЕ ТИ ВЪРШАТ РАБОТАТА ДО ВРЕМЕ ДРАГА ЗАМЕСТНИЧКЕ НО НИКОЙ НЕ ПОЛУЧАВА ТВОЯТА ЗАПЛАТАТА, ЧЕ ДА ТИ РОБУВАТ. КАТО НЕ МОЖЕЖ М.Т. – СЕ ВДИГАЙ ОТ СТОЛА И СИ ЗАМИНАВАЙ!
– Защо така демонстративно тази директорка толерира Г. мъжа й А., нейната дружка Н., мъжа и Т., харманлийската рошла, която като види мъж и изпада в екстаз… и много други, списъка е дълъг?! Защо назначава роднини, градски, съседки и един куп женички, чието място не е в училището?
– Защо раздава лекторски часове – в пъти повече на приближените си и в някои ималки изключения и на хора, които я слушат и мълчат? По какъв начин преценява кой да вземе лекторски часове? Защо ги дава на хора, които не могат да преподават и да се справят с учениците?
– Защо тази директорка гони и тормози хората, които ползват болнични? Какъв толкова голям проблем са тези болнични – за отчитане ли, за плащане ли – тя държавата ги плаща. Или просто тази директорка злобее и не може да понесе, че няма власт над всичко! Коя е тази директорка, че да дава диагнози, оценки и констатации? Някакъв вид злобен лекар ли е, кога тази и завършила медица! ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ М-КО ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ ПО КОДЕКС НА ТРУДА ИМАТ ПРАВО НА БОЛНИЧНИ! ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИ! ВСИЧКИ РАБОТЯТ НА СВЕТЛО! И ИМАТ ПРАВО ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ТЕЗИ ОСИГУРОВКИ! РАБОТЕЩИТЕ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИМАТ ТЕЗИ ПРАВА – ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ ГНУСНИ СЪЩЕСТВА КАТО ТЕБЕ СЕ ЗАЯЖДАТ! ТОВА ЧЕ ТИ СИ БОЛНА НА ТЕМА – ДА НЯМА НЕЩО КОЕТО ДА НЕ КОНТРОЛИРАШ И ДА СТАВА НЕЩО, С КОЕТО НЕ СИ СЪГЛАСНА СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ.
– Защо отсъствията по отпуск в учебно време за едни са разрешени, за други не? Отново – по какви критерии разрашава това тази директорка? Защо тя самата може да отсъства през учебно дреме? Значи като е директорка може да отсъства и да прави по един месец бал, по един месец сватба, седмици за екскурзиийки насам-натам, месец да си гледа внучето, седмици да си празнува рожденния ден…. и всякакви други! Питам само тя ли е човек? Всички други в училище нямат ли поводи – и щастливи такива, понякога и тъжни! КОГАТО СИ ВЪРНЕШ КУПЕНИТЕ КАРАМФИЛИ В УЧИЛИЩЕ, ЗАЩОТО НЕ СИ УСПЯЛ ДА ИДЕШ НА НЕЧИЕ ПОГРЕБЕНИЕ, ТОГАВА ЦЯЛ ЖИВОТ ПОМНИШ – КОИ Е ОТГОВОРЕН ЗА ТОВА! А ГОСПОД ОТ ГОРЕ ГЛЕДА!
Има още толкова много защо, но тези всички ги вижда цял град, знаят ги в РУО, дано ги знаят и в МОН. Но най важно е, че винаги има кой да ги накаже такива нагли директорки с изкривено съзнание и объркана психика! Заслужават си съдбата!

за кокошка няма прошка
за кокошка няма прошка
03.10.2020 17:48 17:48

С една дума кога да чакаме най-висшия отгоре да си я прибере тая Лудата ?

хо
хо
03.10.2020 19:24 19:24

Ха ха, тя Бага Яга е столетници. И тая я е помясъла! Не чакайте скоро да се отървете от това злобно селско чалга Величе!

Back to top button