Хасково

Задържаният хасковлия блудствал системно с четирите момчета

Хасковският районен съд остави в ареста 58-годишния Александър Милкинов, който беше хванат да блудства с 4 момчета на 12 и 14 г. в дома си в областния град. Делото се гледа при закрити врати.

Haskovo.info припомня, че мъжът беше задържан на 24 септември в дома му, където служители на Общинска полиция – Хасково установили четирите непълнолетни момчета „в момент на извършване на действия на полово удовлетворение“. От мястото са иззети веществени доказателства и предстои експертиза да установи наличието на биологични следи.

Съдът прие наличието на обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъплението за което е привлечен към наказателна отговорност. За престъплението се предвижда затвор от 2 до 6 г. Александър е осъждан за шофиране в нетрезво състояние и е реабилитиран през 2011 г.

От съда допълват, че е налице висока степен на обществена опасност на дееца, като има опасност от укриване и извършване на друго престъпление. Той е безработен, живее сам и системно е блудствал с децата в дома си. Пред съда Александър Милкинов е отричал за престъплението в което е обвинен.

Определението подлежи на обжалване пред Хасковския окръжен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Червен
Червен
29.09.2020 3:00 3:00

Смърт за урода!

Бясна
Бясна
31.10.2020 16:25 16:25

Огън да те гори дърт педал!

Анонимен
Анонимен
19.12.2020 12:00 12:00

ZASHO IM KRIETE LICATA

Back to top button