Регион

Сигнал за мъртва риба в Марица след канала с отровените крави

За мъртва риба във водите на река Марица сигнализираха читатели на Haskovo.info, които изпратиха и снимки.

Рибарите обясниха, че снимките са от неделя. Днес обаче отново имало умряла риба в участъка след канала, където в края на юли се отровиха 28 крави. Рибари, нощували в района, коментирали че по течението са минали тонове умряла риба, а вчера на място е била полицията от Димитровград.

„Един човек със стадо крави, не е като 2 000 рибари. Започваме да мислим за протест“, се казва още в сигнала.

От РИОСВ – Хасково съобщиха за Haskovo.info, че са получили сигнал за мъртва риба в реката. Извършени са две проверки – на 26 и 28 септември. Взети са водни проби, като повече информация ще има след излизане на резултатите.

ИЗПРАТИ НОВИНА

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван
Иван
29.09.2020 20:56 20:56

… държавата т.е. ние платихме кравите на човека и всичко е точно, сега да купим и риба и пак да покрием случая. Не се ли сещате че тези отрови и ние ги пием и ядем…. но всичко е точно, на територията България българи не са нужни, които не искат да емигрират ще ги изтровят и разболеят

Анонимен
Анонимен
30.09.2020 8:21 8:21

Неохим не спряха работа дори за ден!!Ако беше друга фирма щяха направо да я затворят!!!
Наложиха ли им някаква глоба???Ако да колко символична беше???
Защо продължават да бълват отрови безнаказано???Рибарите вместо протест блокирайте входа на завода и не ги пускайте на работа!!!

Един данъкоплатец
Един данъкоплатец
30.09.2020 11:16 11:16

Това не е държава, а кочина. Господата с финансови възможности и тези,които са на власт правят каквото поискат.Не се съобразяват със закони. Пратя и властта са закона.

Back to top button