Спорт

Стамен Белчев класира ЦСКА в групите, следват сблъсъци с Рома, Йънг Бойс и Клуж

Хасковлията Стамен Белчев и воденият от него ЦСКА направиха голям пробив късно снощи с класирането си за груповата фаза на Лига Европа.

„Армейците“ постигнаха четири поредни победи в предварителните кръгове на турнира, като в снощния плейоф обърнаха „Базел“ в Швейцария с 3:1. „Това е най-важният и труден успех за мен. Искам да поздравя момчетата за това, че до последно вярваха, че ще победим. Щастлив съм и искам да поздравя всички фенове на ЦСКА“, каза след успеха специалистът от Хасково.

Така Стамен Белчев стана вторият футболен треньор от Хасково, наред със Станимир Стоилов, който вкарва отбор в груповата фаза на европейски клубен турнир.

Днес беше изтеглен жребият за следващия етап на турнира, като ЦСКА попадна в една група с отборите на Рома, Йънг Бойс и Клуж. Другият български участник в групите „Лудогорец“ (Разград) се падна с Тотнъм, ЛАСК Линц и Антверпен.

ЦСКА

Снимки: „Ройтерс“

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Djazo
Djazo
02.10.2020 23:42 23:42

Pamaka i kostum slojil do vsera odishe s zarvulite dnes na baba se pravi sega da go vidim radva se vse edno she e vzel kupata pomashka rabota ubava ama pomashka

Back to top button