Спорт

Стотици на първото състезание с тротинетки за деца в Хасково

Стотици деца и родители се събраха по обяд край входа на хасковския парк „Кенана“ за първото състезание с тротинетки.

В него участваха деца от 2 до 14 г., разпределени по възрастови групи. Състезанието е за време и майсторско преминаване през обозначен с конуси маршрут. За призьорите във всички възрастови групи община Хасково осигури награди, а за всички участници имаше изненади.

Тротинетки

На състезанието беше 16-годишната Яна Димитрова от Димитровград с брат си Христо на 15 г. Двамата са истински звезди в очите на децата, които се снимаха със своите любимци. Яна разказа пред Haskovo.info, че имат канал в Youtube – „Crazy scooter bg“, в който качват видеа от състезания и различни трикове. Абонатите на канала са над 17 000. Майсторката направи и демонстрации.

Тротинетки
Яна Димитрова

Кметът Станислав Дечев приветства всички деца и родители. Той припомни, че състезанието се организира по идея на децата и обеща то да се превърне в традиция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button