Регион

Дете е с комоцио след катастрофа, арестуваха четирима пияни и дрогирани шофьори

8-годишно момче с колело е ранено при катастрофа в Любимец, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал на 3 октомври преди обяд, когато детето карало колелото си по улица „Софроний Врачански“. На кръстовището с улица „Даме Груев“ то не е спряло на знак „Стоп“ и е отнело предимството на лек автомобил Мерцедес с водач 36-годишен любимчанин. От удара детето е с комоцио, натъртвания и охлузвания.

Неправоспособен и пиян водач е задържан на 3 октомври в Хасково. В 21:30 часа на булевард „Освобождение“ 18-годишен от село Славяново подкарал лек автомобил Нисан. Полицаите са констатирали при справка, че младежът е без книжка и шофира колата след употреба на 1.67 промила алкохол. Поставените регистрационни табели не отговаряли на колата и тя не е регистрирана. Пътник в автомобила бил негов връстник от селото, който е собственик на колата. Двамата са задържани. Още един пиян водач са заловили хасковските полицаи, шофиращ Опела си по улиците на града с наличие на 1.65 промила алкохол.

През почивните дни в Димитровград са били задържани трима водачи, нарушили Закона за движение по пътищата. 26-годишен е шофирал Шевролета си в града под въздействието на канабис. 39-годишен е управлявал лек автомобил Нисан с 2.16 промила алкохол. Третият водач е на 35 г., хванат на разклона за село Крепост да управлява Фолксваген с отнета шофьорска книжка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button