Любопитно

Хасковски гимназисти си избраха любим учител

И тази година учениците от хасковската Езикова гимназия „Асен Златаров“ връчиха отличието „Любим учител“.

То се присъжда от името на Ученическия съвет на гимназията за Международния ден на учителя. Днес отличието „Любим учител“ получи дългогодишният преподавател по география, икономика и предприемачество Дарина Влайкова. То беше връчено от председателите на съвета Джеймс Владимиров и Борислава Разцветникова, съобщават от гимназията.

Езикова

За да се избере „Любим учител“ всеки клас излъчва свой любим преподавател и на базата на гласовете се определя при кого отива наградата. Дарина Влайкова е получила 120 гласа, а основните й претенденти са били учителят по философия Иван Матеев с 95 гласа и преподавателят по химия Дарина Гечкова, която е получила 90 гласа.

При получаването на наградата Влайкова благодари за признанието и каза, че децата винаги са един измерител на доброто отношение и на добрата работа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button