Регион

Ремонтът на кръстовището за Войводово трябва да приключи до края на годината

Ремонтът на кръстовището за село Войводово на пътя Хасково – Кърджали трябва да приключи до края на годината, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Както Haskovo.info писа, проектът предвижда обособяване на трета лента за ляв завой към общинския път за село Войводово с ширина 3,2 метра. Пътното платно ще бъде разширено двустранно, като се запази габаритът на съществуващите ленти.

Кръстовището ще е с нови стабилизирани банкети и възстановено отводняване. Предвидена е нова хоризонтална маркировка, светлоотразяваща с рефлектиращи перли. Ще бъде монтирана нова вертикална сигнализация.

Целта на новата организация на движение е по-безопасно движение в участъка при изключително натоварения трафик в посока ГКПП „Маказа“. Значително ще се подобрят техническите параметри на съоръжението и за автомобилите, пътуващи от Кърджали и завиващи на дясно към Войводово.

При изпълнение на строително-монтажните работи в участъка трафикът се осъществява в една лента. Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1
1
07.10.2020 0:55 0:55

Очевидно “тежко“ техническо задание, което както всички трябва да се изпълни по възможност при застудяване… Народът, който иска промяната пак мълчи – защо се случва всичко, кой прибира парите и кой си затваря очите….

Back to top button