Регион

Три паралелки под карантина заради заразен с COVID-19 учител в Хасковска област

Още един учител в Хасковска област е заразен с коронавирус.

Това е преподавател в СУ „Желязко Терпешев“ в Любимец. Той е бил последно на работа на 2 октомври, като е имал оплаквания. Тестът му е положителен за COVID-19.

Учениците от трите паралелки, в които е преподавал са поставени под карантина. Те ще преминат на дистанционно обучение. В училището е извършена пълна дезинфекция, съобщиха за Haskovo.info от Регионалната здравна инспекция в Хасково.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Прости ли сте?
Прости ли сте?
10.10.2020 0:01 0:01

А родителите им те каде ще са? Какъв е смисъла да карантирате децата, като родителите няма да са карантирани. Вие малоумнили сте?

Kuramura
Kuramura
10.10.2020 0:02 0:02

А родителите им те каде ще са? Какъв е смисъла да карантирате децата, като родителите няма да са карантирани. Вие малоумнили сте?

123
123
10.10.2020 8:13 8:13
Отговор до  Kuramura

Къде!!!

родител
родител
11.10.2020 11:47 11:47

А директорката на едно Хасковско училище ще я карантиранират ли – колко дни си развява байряка из чужбина в учебно време? Не може директорката да прави каквото си поиска и да застрашава децата ни! Кой знае къде и с кого е контактувала!!!

Име
Име
11.10.2020 23:06 23:06
Отговор до  родител

За кой точно става въпрос може ли да науча?

Що е то?
Що е то?
12.10.2020 20:40 20:40

Ами тя е една такава Лудачка, с мания за величие! Втора директорка като нея няма в града. Гледам обаче напоследък пестеливо й цитират името! Сигурно пак ги събира и ги навиква, щото имат различно от нейното мнение! Но пък много описателно я окаритуряват! Всички почти могат да я разпознаят, пък особено колегите й директори и директорки по училищата! Пък те горките едва ли знаят какви прякори им е лепнала и какви приказки говори това оправно Влечуго зад гърбовете им. Също както тези от инспектората не останаха неомаскарени, така няма директорка или директор останали неоплюти от великата директорка от село! Сетих те ли се коя е !

апокалиптично
апокалиптично
14.10.2020 20:46 20:46

Интересно сега тая Хиперактивната кучка ако е донесла някакъв КОВИД, като няма вече места в болницата къде ще я приберат! Сигурно си мисли, че като може да си плати с многото си пари си ще е с предимство и тя и родата й! Ще почнат да изритват истински нуждаещи се от лечение, за да „лекуват“ разглезени и разхайтени богаташи, богаташки и семействата им. Сега ще видите геноцид на новоизлюпените богаташи и шурободжанаци над обикновените хасковлии! Ще стане страшно, защото всички мълчаха и допускаха тази гнилост на обществото да се окопае на постове, да управлява хора, да решава съдби и да се голеемее! От боклуците, които не изритахме – от тях ще теглим!

Back to top button