Спорт

Коронавирус в „Марица“ отложи мача на Димитровград, „Извор“ громи, загуба за Хасково

Двама футболисти на „Марица“ (Пловдив) са заразени с коронавирус и това доведе до отлагането на мача от 10-я кръг на Трета лига срещу Димитровград.

От пловдивския клуб допълват, че рискът от провеждането на двубоя е необоснован и за двата отбора. Целият тим на „Марица“ ще бъде тестван.

Футбол

В среща от кръга „Извор“ разгроми в Горски извор „Атлетик“ (Куклен) с 4:0. Първото полувреме завърши без голове. Домакините обаче се развихриха през втората част, когато точни бяха Христо Христов на два пъти, Бончо Панев и Митко Плахов.

Футбол

ОФК „Хасково“ пък загуби като гост на „Сокол“ (Марково) с 1:3. Първото полувреме завърши 1:1, като за хасковлии отбеляза Джан Халим.
В следващия кръг на 17 октомври от 16 часа Хасково приема „Черноморец“ (Бургас), Димитровград гостува на „Верея“ (Стара Загора), а „Извор“ играе в Съединение срещу „Гигант“.

Снимки: Христо Тотев

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button