Регион

Шофьор без застраховка опита да подкупи полицаи с 25 лв.

Шофьор без застраховка „Гражданска отговорност“ е опитал да подкупи полицаи, съобщават от областната дирекция на МВР.

На 10 октомври в 10:30 часа при акцията на автомагистрала „Марица“ автопатрул от свиленградското управление е спрял за проверка лек автомобил Форд, шофиран от 55-годишен свиленградчанин. Служителите на реда са установили, че за колата няма валиден и действащ договор за задължителната застраховка „Гражданска отговорност“.

Водачът е бил поканен до служебния автомобил, където е изпробван за употреба на алкохол и е уведомен, че ще му бъде съставен акт за установеното нарушение. При пристъпване към съставяне му, след като е извадена папка с бланки, шофьорът повдигнал папката и пъхнал под нея две банкноти – едната с номинална стойност 5 лева, а другата – 20 лева, за избягването на санкцията.

В този момент младши контрольорите Димитров и Шабарков са го задържали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
орган на реда
орган на реда
12.10.2020 13:27 13:27

Е много ясно че ще го задържат , по 12.50 ли да си разделят , още повече са младши – живота е пред тях , с 12,5 лв за кое по напред ?? :D Другия път по 50 лв на фуражка ,за да му е мирна главата .

Back to top button