Хасково

Обявиха конкурс за 7 военнослужещи в Хасково

Министерството на отбраната обяви конкурс за 160 войнишки длъжности във военни формирования от Сухопътните войски.

7 от местата са за военното формирование в Хасково. По две са за младши механик-водач на МТЛБ и номер от разчет на самоходна минохвъргачка, а трима са за помощник-гранатометчик.

Кандидатите трябва да имат средно или по-високо образование, да не са по-възрастни от 40 г., да са годни за военна служба и да не са осъждани, да нямат друго гражданство, да не са уволнявани от военна служба.

До 3 ноември те трябва да подадат чрез структурите на Централно военно окръжие писмено заявление до командира на военното формирование. До 10 февруари допуснатите кандидати ще бъдат уведомени писмено за датата и мястото на конкурса, който ще се проведе от 17 до 24 февруари 2021 г. Конкурсът включва изпит по физическа подготовка, тест за проверка на общата култура и събеседване.

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button