Спорт

37 пилоти стартираха в тренировките на хасковското състезание, влезе и Пътна помощ

37 пилоти пристигнаха в Хасково за четвъртия кръг от шампионата Затворен маршрут.

Днес са тренировките в отделните класове, които са от 13 до около 18 часа. Стартът на същинското състезание е в 11 часа в неделя. Награждаването се очаква да е около 14:30 часа. Цялото трасе е с дължина 3 120 метра. По време на тренировките и състезанието входът на Хасково откъм Димитровград е затворен, както и участък от булевард „Васил Левски“, като има обходни маршрути.

Рали

Още в началото на днешните тренировки се наложи и влизането на Пътна помощ на трасето. Причината беше повреда в две от състезателните Лади. Те се повредиха до Веспрема преди детелината на квартал „Орфей“.

Писта Хасково – Затворен маршрут се провежда за 11 път. Тази година хасковската публика може да аплодира местните пилоти Илия Вачев със „Ситроен Саксо 1600“ и Иван Анастасов с „Рено Меган 2000“.

Шампионатът се организира от Автомобилната федерация със съдействието на община Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button