Хасково

Четири нови случая на коронавирус в Хасковско

Четири нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, съобщават от областния кризисен щаб.

Трима са заразените в община Хасково – две жени на 44 и 70 г. и мъж на 44 г. В община Тополовград е инфектирана жена на 35 г.

Случаите на коронавирус, потвърдени в област Хасково към момента, са 387. В болница са 36, от тях 32 са настанени в Инфекциозно отделение, трима са в Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания – Хасково и един се лекува извън областта. На домашно лечение са 113, починалите са 25, а оздравелите – 213.

603 са новозаразените в страната при направени 4 602 теста. 10 са починали вчера, а оздравелите са 37. 1 484 са настанени в болница, като 79 са в интензивни отделения.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Родител
Родител
18.10.2020 15:22 15:22

Защо учителите могат да ходят болни на работа? За нашите деца има „изолатори“, а за учителите няма! За нашите деца има филтри, а за учителите няма, особено за директорки, дето се развяват из чужбината и могат да донесат вируса сред учениците!

трагедия
трагедия
18.10.2020 15:40 15:40

В училището на оная хиперактивната директорка е така. Там учителите казват,че не бива да се отсъства по болест, защото директорката ги подигравала и навиквала. Някои дори ги било страх да представят болничен лист! И отделно от това – били им брояли дните болнични и им вземали някакви пари, или не им давали други. Не знам точно, ама щом учители, които работят на светло и си плащат осигуровките за заплатите, щом те не могат да се възползват от болнични, какво остава за другите хора, които работят!

Хасковлия
Хасковлия
19.10.2020 1:47 1:47
Отговор до  трагедия

Ай сега зъф са разкаже играта! Ай сега га ва фкачи тая гад ще видите и пет джи и Бил гейтс, само дето простотията българска няма да видите, защото сте прости като милиционери!

бате
бате
18.10.2020 17:41 17:41

Така ще е, когато няма нормална правова държава! От къде на къде една нагласена директорка ще си позволява своеволия! Каква е тази и от къде е спусната! Тази е поредната самозабравила се селянка, повярвала си че разбира от образование и даже с амбициите да прави реформи! Какви реформи – в ущърб на учителите! Видяха я всички какво представлява – заяждаше се с онкоболни служители и учители. Броеше им болнични и отпуски. Подиграваше им се зад гърба, иронизираше ги, че и ги анализираше какво трябвало. И накрая какво стана – починаха си хората, лека им пръст! Такива грехове с нищо не могат да се изкупят! Ще плаща за това поколения наред чрез децата си и внуците и техните деца и внуци! Най-долното е някои да се гаври със здравето на хората – умишлено да ги тормози и да ги гони, защото не са от неговата клика на чалгаджийки и грубиянки! Но онзи от горе гледа – рано или късно ….

мандатност
мандатност
18.10.2020 17:59 17:59

Не е нуждо чак толко свише да се намесва някой. Достатъчно е РУО да вземат мерки. Тази директорка много често я коментират и пишат за нея – общо взето все едни и същи неща! Значи трябва да има проблем и той не е никак малък! Ако дори част от писанията са верни – директорката трябва да си ходи! Дори на един да се подиграла за болестта му – тази не става за директорка. Дори веднъж да е не разрешила да се отсъства от работа – значи няма човещина. Дори веднъж да е крещяла на някой – значи и липсват социални умения, камоли да управлява колектив. За учениците не знам, обикновено повечето директорки се скатават и не си карат часовете! Пък като специалисти – какви да се при положение, че не работят всеки ден с деца! Изобщо има логика в призивите – мандатност на директорите на училища!

Back to top button