Хасково

Още 6 младежки проекта с над 20 000 лв. от община Хасково

Още 6 младежки инициативи са особрени за финансиране през 2020 г., съобщават от община Хасково.

Те са от втория етап на финансиране, който приключи на 30 септември. Постъпили са общо 13 искания, като комисията не е класирала 7. Шестте одобрени проекта са на: Дани Стоянова, Никола Лилов, Иван Педев с проект за създаване и поддържане на младежки онлайн информационен портал за 3 460 лв., Гинка Делчева с проект „Зелено Хасково“ за провеждане на екокампании с участието на младежи от Хасково за 4 457 лв., СНц „Фолклорна китка“ с организиране и провеждане на семинар на тема „Традициите и фолклора на България“ за 798 лв., Кристина Милушева, Петя Драгомирова, Калина Славилова с провеждане на семинар „Държавните органи на управление – по-близо до младежта“ за 1 750 лв., Славян Костов за създаване, организиране и обучение на „Младежка въздушна дрон академия“ с 4 973 лв., Моника Игнатова и ученически съвет на ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“ за създаване на училищно радио в гимназията за 5 000 лв. Одобрените искания за финансиране са на обща стойност 20 438 лева.

В първия етап на кампанията бяха одобрени за финансиране седем проектни предложения на обща стойност 24 758 лева. Общата одобрена сума за финансиране в двата етапа е 45 196 лв. Неусвоените средства по програмата са 4 804 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button