Спорт

Дейзи Ланг вдъхнови каратистите на „Мълния“

Десислава Кирова, известна с псевдонима Дейзи Ланг, гостува в хасковския СККК „Мълния“.

Дейзи Ланг е бивш професионален боксьор, първата балгарка световен шампион в този спорт. Деси се занимава с карате, кикбокс и има черен колан по таекуондо, като в първите два спорта е световен шампион, а в последния е европейски първенец. След успешна кариера в Германия , Деси заминава в Америка, където започва живота си отначало. Желан гост е навсякъде в Холивуд. Канят я на боксови мачове във Вегас, снима се в реклами в Холивуд, в няколко екшъна, където прилага техники от източните бойни изкуства.

Карате

Едно от любимите занимания на Деси е да води семинари по самозащита за деца, жени, полицаи, а също и мотивационни лекции на всякакви теми, свързани с личностната реализация. Поканата в доджото на СККК „Мълния“ е от дългогодишния ѝ приятел Сенсей Деян Йорданов. Каратистите на „Мълния“ почерпиха вдъхновение от човек постигнал много покрай бойните спортове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button