Регион

Кметът на Свиленград е с COVID-19, затварят общината за дезинфекция

Кметът на Свиленград Анастас Карчев е заразен с коронавирус, потвърдиха за Haskovo.info от общината. Той е 36-годишният мъж от община Свиленград, обявен тази сутрин за инфектиран от областния кризисен щаб.

Градоначалникът е настанен в отделението за пациенти с COVID-19 в МБАЛ – Свиленград, като се чувства добре. В общината няма други положителни за вируса.

Днес в свиленградското кметството е извършена дезинфекция, която ще продължи и в петък, което ще наложи затварянето на сградата. От понеделник повечето общински служители ще работят от домовете си.

Междувременно кметът на Ивайловград Диана Овчарова съобщи в профила си във Фейсбук, че един от заместниците й е дал днес положителна проба за коронавирус. От понеделник той не е посещавал сградата на общината, която днес е останала затворена за дезинфекция.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
*
*
22.10.2020 18:10 18:10

Симулантът го мързи да ходи на работа.

Back to top button