Хасково

Изгоря автосервиз с кола в Хасково, задържаха пиян работник с обгоряла ръка

Автосервиз е пламнал тази нощ на улица „Розова долина“ в Хасково, съобщават от полицията.

Сигналът е подаден в 0:45 часа и на място са изпратени екипи на пожарната и полицията. Автоработилницата е ползвана под наем от две хасковски фирми.

Пред сервиза е бил 36-годишен работник във видимо нетрезво състояние с обгоряла дясна ръка и дрехи, който е задържан до 24 часа. От пламъците е изгоряла постройката на сервиза и намиращите се вътре вещи, оборудване и лек автомобил Форд с неустановен регистрационен номер.

Сигнал за горящ автомобил е бил подаден на 31 октомври в 22:30 часа в Димитровград. Пристигналите на улица „Трета“ в квартал „Изток“ екипи установили, че гори Опел, собственост на 56-годишен мъж, ползван от 25-годишен от старозагорското село Дълбоки. В резултат от пламъците са изгорели напълно предна част на двигателния отсек и предната част на купето.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button