Регион

Откриха кокаин в БМВ на магистрала „Марица“

Шофьор от Свиленград и двамата му спътници от София са задържани с наркотик, съобщават от полицията.

На 14 ноември в 21:40 часа димитровградски полицаи са проверили на автомагистрала „Марица“ лек автомобил БМВ, управляван от 20-годишен свиленградчанин. Пътници в колата му са били мъж на 42 г., който по време на проверката изхвърлил плик с бяло вещество на бучки с тегло 24.50 грама, реагиращо при полеви наркотест на кокаин и 33-годишна жена, в която е открита свивка от същата дрога с тегло 0.33 грама.

Цигари без бандерол пък са иззели полицаи от димитровградското управление. Снощи в 23:50 часа автопатрул е извършил проверка на Хонда на улица „Димчо Дебелянов“. В колата, управлявана от 20-годишен са намерени 420 безакцизни папироси, предадени с протокол на разследващите. В дрехите му е открит гриндер, чиято повърхност при полеви наркотест е отреагирала на канабис. Под предната дясна седалка е намерена и метална кутия с 2 грама марихуана, която водачът е предал на полицаите и е задържан.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
D E A
D E A
16.11.2020 10:40 10:40

Щом е BMW означава, че са мангали

Back to top button