Хасково

Млечната кухня в Хасково ще продължи работа

Млечната кухня в Хасково продължава да работи, съобщават от общината.

Haskovo.info припомня, че като част от противоепидемичните мерки детските градини в страната се затварят от 27 ноември вечерта до 21 декември. Родителите на деца от 6 месеца до 3 години, които ползват тази услуга, ще получават храна за децата си, както до сега. Детските градини, където се доставя млечната кухня, ще създадат организация за работа при строго спазване на противоепидемичните мерки, допълват от кметството.

В Хасково млечната кухня се получава на шест места. Те са в Детска градина №1 „Ян Бибиян“, ДГ №15 „Слънце“, № 17 „Иглика“, ДГ №18 „8 март“, ДГ № 20 „Весели очички“ и ДГ № 22 „Звънче“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
недоумявам
недоумявам
25.11.2020 16:23 16:23

Е не мога да им се начудя на тия майки – по цял ден да си седят в къщи и една манда да не могат да сготвят на детото си и салата със собствените си ръце да направят! Във пек и студ всеки ден не ги мързи да търчат и да чакат на опашка в кухнята. Ама ги мързи да поработят един час в собствената си кухня! Това цивилизацията освен предимства има и много чалъми, които израждат поколенията и убиват смисъла на думи като майка и домакиня! Драги майки, кой освен вас ще приготви с любов и желание по-вкусна храна за детето ви! И по зравословна! Помислете си!

Амена
Амена
25.11.2020 19:34 19:34
Отговор до  недоумявам

И аз се чудя как някои хора не се научиха да пишат грамотно, ама на! Явно повече време в кухнята прекарват 😀

Back to top button