Любопитно

Фипо е готов с видеото на „Мечтите си“ – ВИДЕО

Хасковският рап изпълнител Филип Филипов – Фипо пусна ново видео, то е на песента „Мечтите си“.

През лятото набиращият популярност рапър представи клипа на парчето „С мен“. Песните са от албума „PATIENCE“. Идеята за клипа е на Фипо и Черния Тони, а техническата част по обработката на клипа е изцяло на Черния Тони. Музиката е на бийтмейкъра Демян Величков – YF LAB, а аранжиментът е по идея на Фипо и YF LAB.

„Благодарен съм на всички, които са замесени в клипа и на всички, които ме подкрепят! Много скоро поредицата песни от албума ще излизат с пълна скорост. Искаме да кажем на всички, никога да не се отказват от мечтите си, защото рано или късно мечтите се превръщат в реалност. Какво е да мечтаеш ли, нещо неповторимо!, заяви за Haskovo.info Фипо.

Хасковският рапър Фипо пусна видео на песента „С мен“ – ВИДЕО

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
dinko
dinko
05.12.2020 18:05 18:05

Takiva izpalniyteli samo rodninite im moje da gi haresat,makar, che i tova ne se znae. No ne e lud,koito iziajda zelnika…

Back to top button