Любопитно

Ивелина Чоева и сестри Стоеви в Топ 50 на най-красивите българи за 2020-а

Три хасковлийки са в 13-ото издание на класацията Топ 50 на най-красивите българи за 2020 г.

Това са моделът Ивелина Чоева и шампионките по бадминтон Стефани и Габриела Стоеви. Авторите на анкетата припомнят, че през миналата година Ивелина стана първото българско лице на Vogue в астро издание на Vogue Украйна. През 2020 г. хасковлийката създаде приложението ZaTebApp, което е в подкрепа на жените жертви на домашно насилие. То цели да дава знания, утеха и възможно най-бърза помощ при нужда, полезно за всеки, не само за жените, защото образова и дава възможност за моментална реакция.

Класация

За сестрите Стефани и Габриела тази година е изключително успешна. Те извоюваха титлата на големия турнир по бадминтон от сериите Супер 100 в Саарбрюкен, Германия. Освен това, хасковлийките запазват 15-ото си място в световната ранглиста, припомнят от класацията.

Победителят ще бъде обявен на 31 декември, а за хасковлийки може да гласувате – ТУК.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button